Побиття студентів на Майдані організував Льовочкін, - екс-глава міліції Києва (відео)

Доволі неочікуваний поворот стосовно найліберальнішого та проєвропейського наближеного Віктора Януковича. Мова звісно про 30 листопада 2013 року.

Екс-глава столичної міліції Валерій Коряк звинувачує колишнього главу Адміністрації президента, а сьогодні народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна в організації побиття студентів на Майдані, повідомляють Патріоти України з посиланням на "112 Україна. Що стоїть за цим обвинуваченням у телеефірі?

В YouTube з'явилося відео, на якому екс-глава столичної міліції Валерій Коряк звинувачує колишнього главу Адміністрації президента, а нині народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна в організації побиття студентів на Майдані. Запис датований 26 лютого 2016 року.

За його словами, між побиттям студентів на Майдані і врадіївською справою можна провести певну аналогію, оскільки, як він вважає, в організації провокацій використовували однакові методи.

"Здавалося б, що спільного між цими подіями, ми бачимо одну і ту ж модель поведінки протестувальників, ми бачимо одні і ті ж методи, які вони застосовують, єдине, що у нас Врадіївська хода була по-іншому спрямована, у неї дещо інша задача була спочатку", - сказав він.

Коряк вважає, що Льовочкін в 2013 році з допомогою протестів у Врадіївці організував акцію з дискредитації тодішнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, щоб завадити йому зайняти посаду глави АП.

При цьому, Коряк заявляє, що на Майдані були побиті не студенти, а це була підготовлена провокація.

"Ми знаємо, що з 37 доставлених людей, чоловіків, доставлених в Шевченківський райвідділ внутрішніх справ, значна частина вікова, тобто це не ті студенти, які перебували до 29 включно на Майдані і благополучно в 20:00 поїхали. Не без участі того ж Льовочкіна були підключені ЗМІ, які знімали ролики вранці біля швидких допомог про те, що побили дітей.... Тому те, що до цих всіх провокацій мали відношення представники політичних партій та керівництво АП. Ми бачимо по моделям і у Врадіївці і на Майдані, вони аналогічні, і методи аналогічні, що втягнуло на сьогоднішній день Україну в хаос", - заявляє Коряк.

Нагадаємо, 30 листопада 2013 року "Беркут" розігнав учасників акції протесту на Майдані Незалежності. За даними ГПУ, тоді 4 людей отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості, ще 38 – легкі.

Розгін призвів до ще більших протестів, акція була оголошена безстроковою. Пізніше МВС оголосило в розшук екс-начальника столичної міліції Коряка. Його підозрюють в організації розгону Евромайдана 30 листопада.

Також в розгоні мітингувальників підозрюють екс-голову Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та колишнього заступника секретаря Служби національної безпеки і оборони Володимира Сівковича. В лютому 2014 р. Сівкович залишив територію України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....