"Подарунок долі перед Новим Роком": Волонтер повідомив про групове дезертирство терористів "ДНР"

Мирослав Гай повідомив, що група бойовиків пішла з розташування бригади вчора, 9 листопада.
Бойовики "ДНР" вирішили втекти від своїх командирів. Ілюстрація: соцмережі.

У зоні АТО на Донбасі був зафіксований випадок групового дезертирства серед терористів "ДНР". Про це повідомив волонтер ЗСУ і блогер Мирослав Гай у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За інформацією волонтера, 9 листопада 2017 року в т.зв. "1-й окремій мотострілковій бригаді ДНР" дезертирувала з розташування бригади група бойовиків. "Причини, та сторона ніколи не назве, але все таємне стає явним. Думаю скоро, дуже скоро ми дізнаємося, куди вони пішли і що вони розповідають про службу і своїх командирів", - прогнозує Гай. "Я так розумію - це подарунок долі перед Новим Роком", - додав він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...