"Поддержка самого главного союзника не прекращается: Украина получит финансовую помощь от США", - Олег Пономар

Конгрес США затвердив бюджет на 2017 фінансовий рік з 560 мільйонами доларів для України.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Короткий тиждень пролетів - п'ятниця. Що буде на десерт? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Самая важная новость. Поддержка самого главного нашего союзника не прекращается:
Конгресс США утвердил бюджет на 2017 фин. год (до 30 октября) с 560 миллионами долларов для Украины.

- Гайки закручиваются:
Палата представителей поддержала ужесточение санкций против КНДР. Законопроект затрагивает судостроительную отрасль Северной Кореи.
США планируют послать в Афганистан еще 5 тыс. военнослужащих.

- Давно пора:
Депутат Европарламента от Румынии Зигфрид Мурешан предлагает включить в бюджет ЕС пилотный проект по противодействию пропаганде РФ в Молдове, Украине и Грузии.

- Больше спутников - хороших и разных:
Американская Vector Space Systems успешно провела первый запуск ракеты Vector-R, предназначенной для вывода малых спутников на низкую орбиту.

- Мы ожидали это к лету - пузырь сдувается:
Брент - 47.07 долл за бочку.

Хорошего всем окончания недели".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...