Подвійні почуття виникають, - Тарас Чорновіл про громадян України, котрі загинули в ростовській авіакатастрофі

Загиблі українські громадяни - це ті жителі окупованих територій, які не лише зберегли свої статки під час дикого свавілля останніх двох років, але й почували себе там досить комфортно.

Родичі загиблих пасажирів. Фото: Рейтерс.

"Співчуття співчуттю - не рівня. Злорадство з приводу загибелі цивільних людей - страшний гріх і блюзнірство, але не треба зайвий раз наголошувати на словах про вісім загиблих українців у Ростові. На відміну від рейсу, який розбився над Синаєм і присутність у якому українських громадян ще можна було логічно пояснювати, тут абсолютно чітка ситуація", - написав Тарас Чорновіл на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Загиблі українські громадяни - це жителі окупованих територій, які не лише зберегли свої статки під час дикого свавілля останніх двох років, але й почували себе там дуже комфортно. Очевидно й примножили свої багатство добре відомим способом.

Подвійні почуття виникають, особливо, коли згадують про загиблу дитину, але не можу позбутися відчуття, що серед загиблих "українців" цілком імовірно міг бути й хтось із тих, хто супроводжував установку "Бук" до місця, де було збито інший Боїнг... Яке це непросте питання - де проходить межа гуманності та співчуття й логічної оцінки... І де та грань, яка відділяє невинних жертв від "небойових втрат" ворога... Я не хочу бути цинічним і бездушним. Просто ці питання дійсно виникли й для мене і я на них відповіді не маю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...