Поїде на "змагання" за кордон? "Дзюдоїста" Насірова підозрюють у спробі втечі з України - ЗМІ

​Чоловіка, схожого на відстороненого главу ДФС, бачили у візовому центрі.

Роман Насіров. Фото:РБК-Украина

Сьогодні, 18 квітня, відстороненого очільника Державної фіскальної служби Романа Насірова було помічено у візовому центрі vfs.global. Про це повідомив блогер Олексій Тамразов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Як повідомляють небайдужі громадяни, сьогодні, близько 12:30 у візовому центрі vfs.global був помічений чоловік в темних окулярах дуже схожий на главу Федерації дзюдо України Романа Насірова. Коли там змагання з дзюдо в Європі? Потрібно вчасно відкрити візу", - написав він і оприлюднив фото.

Як відомо, Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру. Його підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Солом’янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави. Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Насірову. 16 березня за Насірова внесли заставу 100 млн грн і він вийшов на волю.

20 березня Насіров прибув до Головного управління Державної міграційної служби України в місті Києві для здачі документів, які дають право на виїзд за кордон.

17 квітня Насіров став новим президентом Федерації дзюдо України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...