Хіти тижня. Окружний суд виправдовується за виправдання Насірова

Українці у соцмережах з нетерпінням чекають оприлюднення прізвища та фото судді, котрий наважився на епохальне рішення.

Роман Насіров. Фото: liga.net.

Окружному адміністративному суду Києва не були надані документи, що підтверджують наявність подвійного громадянства у екс-глави ДФС Романа Насірова, також Кабмін порушив процедуру його звільнення. Так головуюча у цій справі суддя Наталія Клименчук пояснила рішення про відновлення Насірова на посаді. Про це повідомляє Судово-юридична газета, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що рішення про звільнення Насірова грунтувалося виключно на нібито наявності у нього подвійного громадянства. При цьому, за словами Клименчук, єдиним документом,який підтверджує це, є лист посольства Великобританії, в якому йдеться про надання НАБУ якоїсь інформації про Насірова, в тому числі той, що стосується його британського громадянства. Суду ці дані надані не були.
"Варто зазначити, що такий лист сам по собі викликає сумнів, оскільки, хоч його відправником і вказано посольство Великобританії, він не підписаний уповноваженим послом", - зазначила суддя, констатувавши, що у суду таким чином не було підстав для встановлення факту подвійного громадянства.

Крім того був порушений порядок прийняття рішення про звільнення Насірова, стверджує Клименчук. Суд встановив, що прем'єр-міністр не вніс подання про звільнення голови ДФС.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...