Поламали руки: У Кременчуці жорстоко побили члена партії Саакашвілі (фото)

Активіст вважає напад помстою за його публікації про розкрадачів місцевих бюджетів.

Олега Філіпаса побили невідомі. Фото: Соцмережі

У місті Кременчук Полтавської області невідомі жорстоко побили місцевого активіста, члена партії «Рух нових сил» Олега Філіпаса, повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку партії в Facebook.

Відзначається, що озброєні люди увірвалися в будинок соратника екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі і завдали йому велику кількість ударів.

У Філіпаса зламані обидві руки, є й інші численні переломи. У четвер (3 травня) його прооперують.

Активіст вважає напад помстою за його публікації про «місцевих бариг і схемах, за якими вони розкрадають місцеві бюджети».

Як повідомляє прес-служба поліції Полтавської області, Філіпаса били троє чоловіків, які після нападу зникли в невідомому напрямку.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за двома статтями КК України - умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження (ст. 122) і порушення недоторканності житла (ст. 162).

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни встигають компенсовувати втрати на фронті людей, але не техніки - аналітик Дикий (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:17

Ветеран російсько-української війни, екскомандир роти батальйону Айдар Євген Дикий в інтерв'ю Radio NV розповів, що росіяни встигають компенсувати втрати на фронті людей, але техніки у них стає все менше, передають Патріоти України. «Їм (російським оку...

Буде активізована після війни: В Україні діє прихована мережа агентів РФ, - Портников

субота, 11 травень 2024, 23:02

Журналіст Віталій Портников вважає, що з 1991 року Росія створила й має широку мережу агентів спецслужб в українських державних структурах, передають Патріоти України. "Враховуючи інфільтрованість українських державних структур починаючи з моменту прог...