"Поліцейська" реформа, чи законний відпочинок міліціонерів перед службою в поліції

Не встигло суспільство перевести дух та звикнути до думки, що «нова» поліція України буде, щонайперше другом, помічником та порадником, а лише потім органом виконавчої влади України, як особи в старих міліцейських мундирах почали масово повертатись.

Метаморфози старої міліції в поліцію через суди.Фото Главком

Масова кампанія, яка почалась в 2015 році, яка стосувалась реформи Міністерства внутрішніх справ, перебувала в трійці одних з очікуваних. В перших рядах, хіба що пенсійна реформа та очікування безвізового режиму. Наразі статистика кількості осіб, які поновились через суди, старанно замовчується. Адже така інформація не на користь міністрові МВС та його висококваліфікованим радникам, повідомляють Патріоти України.

Невже планування реформи проходило без вивчення КЗпП України? Чи така безумовна недбалість є спланованою? Адже одними з перших, хто після відпочинку повернувся до виконання своїх обов’язків, були керівники і заступники, які навіть не мали морального права повертатись до лав нової поліції. І чому міністр внутрішніх справ України ніби не бачить, що відбувається і продовжує призначати на керівні посади «старих міліціонерів». Невже наші слуги народу не розуміють, що сам народ помічає те, що його вкотре «пошивають в дурні».

Українці терплячі, але це не означає і не надає права , розповідати казки по всім фронтам, годувати обіцянками та кращим часом. Всьому приходить кінець і тоді ми маємо непоправні демонстрації волевиявлення, на превеликий жаль, через кровопролиття. Тому «слугам народу» слід переглянути свої методи демонстрації через «бережи стареньке - буде тобі і новеньке», от тільки «новеньке» отримуємо через перевдягнене старе. Невже з числа молодих працівників поліції не має достойних? Чи у таких не вистачає грошей для просування своєї кандидатури? Де ті незалежні комісії, громадські представники, які мали б споглядати за законністю вибору та призначення незалежних кандидатур?

І знову формальність та голослівність для замилювання очей. Обіцянки грузинів підняти з колін правоохоронну систему, залишились в історії, тепер пропонують допомогу шведи. А чому б і ні. Продовжимо експерименти, а злочинність зачекає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...