Покарання по-аваковськи: Скандального полковника-"сепаратиста" перевели служити в інше місце

З 16 червня Юрій Голубан проходитиме службу в ГУ Нацполіції в Київській області.

Ю.Голубан. Фото: Politolog.net.Скандальний полковник поліції Юрій Голубан більше не є командиром спецпідрозділу Нацполіції - його перевели на службу в Київську область. Про це повідомили в прес-службі обласного управління Національної поліції в Донецькій області, передають Патріоти України.

"Зараз Юрій Голубан не займає посаду командира роти спецпризначення головного управління Національної поліції в Донецькій області. Щодо його можливої ??співпраці з "ДНР", то ці факти перевіряє СБУ. Тому коментувати це повинні вони, а не ми", - повідомили в поліції.

У прес-службі також уточнили, що Голубан із 16 червня відряджений для подальшого проходження служби в ГУ Нацполіції в Київській області.

Як повідомляли Патріоти України, раніше представники "ДНР" виклали відео, на якому нібито Юрій Голубан стоїть серед терористів. Голубан не дав однозначної відповіді на запитання про походження ролика, але заявив, що відео могло бути змонтовано.

Пізніше в мережі з'явилося інше відео з Голубаном серед терористів. В результатіСБУ відкрила кримінальне провадження проти полковника поліції.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...