Покарання по-аваковськи: Скандального полковника-"сепаратиста" перевели служити в інше місце

З 16 червня Юрій Голубан проходитиме службу в ГУ Нацполіції в Київській області.

Ю.Голубан. Фото: Politolog.net.Скандальний полковник поліції Юрій Голубан більше не є командиром спецпідрозділу Нацполіції - його перевели на службу в Київську область. Про це повідомили в прес-службі обласного управління Національної поліції в Донецькій області, передають Патріоти України.

"Зараз Юрій Голубан не займає посаду командира роти спецпризначення головного управління Національної поліції в Донецькій області. Щодо його можливої ??співпраці з "ДНР", то ці факти перевіряє СБУ. Тому коментувати це повинні вони, а не ми", - повідомили в поліції.

У прес-службі також уточнили, що Голубан із 16 червня відряджений для подальшого проходження служби в ГУ Нацполіції в Київській області.

Як повідомляли Патріоти України, раніше представники "ДНР" виклали відео, на якому нібито Юрій Голубан стоїть серед терористів. Голубан не дав однозначної відповіді на запитання про походження ролика, але заявив, що відео могло бути змонтовано.

Пізніше в мережі з'явилося інше відео з Голубаном серед терористів. В результатіСБУ відкрила кримінальне провадження проти полковника поліції.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...