Віллу Авакова в Італії обклеїли фото постраждалих та вбитих активістів (фото)

На паркані маєтку з'явилися імена і фотографії Катерини Гандзюк, Олександра Музичка, Павла Шеремета, Ірини Ноздровської та інших.

На паркан вілли Авакова в Італії повісили портрети вбитих активістів. Фото: Фейсбук.

В італійському муніципалітеті Сан Феліче Чирчео в регіоні Лаціо віллу, яка належить міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, обклеїли фото загиблих і постраждалих українських активістів, передають Патріоти України.

"Тут живе корумпований глава МВС України, який відмовляє в правосудді активістам і журналістам, які були вбиті або стали жертвами атак і переслідувань", - написали активісти на плакаті перед будівлею. Зокрема, на паркані вілли з'явилися імена і фотографії Катерини Гандзюк, Олександра Музичка, Павла Шеремета та Ірини Ноздровської.

"40 фотографій постраждалих активістів зі списку Катерини Гандзюк також нагадали міністру про те, що завдяки свавіллю і навмисній бездіяльності системи Нацполіції в Україні проти громадських активістів розгорнувся справжній терор. При цьому поліцейські відверто саботують розслідування і не карають замовників нападів, а сам міністр внутрішніх справ взагалі не коментує постійне переслідування активістів", - розповіли в повідомленні "Речовий доказ" у Facebook.

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...