На початку квітня проти полковника-"сепаратиста" відкрили кримінальне провадження, - СБУ

Однак підозру Юрію Голубану поки що не оголошували.

Юрій Голубан. Фото:http://apravda.com/

Служба безпеки України в квітні зареєструвала кримінальне провадження щодо можливої участі в терористичній організації полковника поліції Юрія Голубана. Про це на брифінгу заявив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

На питання щодо кваліфікації зареєстрованого Головним слідчим управлінням СБУ кримінального провадження стосовно Голубана Ткачук відповів: "Якщо я не помиляюся, то по Голубану ще 6 квітня було зареєстровано провадження Генеральною прокуратурою, а 8-го, згідно з рішенням суду, ще одне провадження - Службою безпеки. Розслідування проводиться за ознаками статті Кримінального кодексу 258 прим. - участь у терористичній організації".

Крім того, на питання, чи оголошувалася Голубану підозра, Ткачук відповів: "Наскільки мені відомо, підозра йому не оголошувалося. І відповідно, як підозрюваний він в цій справі не проходить. Здійснюється перевірка, проходить комплекс експертиз, які призначені слідчими".

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...

На фронті загинув відомий український журналіст

субота, 27 квітень 2024, 14:03

У селі Роботиному Запорізької області під час виконання бойового завдання загинув журналіст Андрій Топчій. Про це повідомила Верховна Рада у суботу, 27 квітня, передають Патріоти України. І знову страшна втрата серед медійників. 20 квітня під час викон...