Поліція затримала викрадачів підприємця, якого 11 діб тримали прикутим до ліжка

Викраденого підприємця Сурена Мамояна 11 діб тримали прикованим до ліжка. За нього вимагали викуп у 500 тисяч гривень.

Ілюстрація: ЗМІ

Підприємця було викрадено в Оболонському районі столиці. 11 днів він був прикутим до ліжка. Поліції разом зі співробітниками СБУ сьогодні, 17 лютого, вдалося звільнити заручника, повідомляють Патріоти України.

Цю подію прокоментував начальник поліції Києва Андрій Крищенко. Він сказав, що "це третій випадок звільнення заручника цього року". Правоохоронцям вдалося затримали викрадачів. Більш детальнішу інформацію про злочинців у поліції не розголошують.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...