Політичні пристрасті: Нова коаліція в Раді буде тимчасовою і дорогою, - нардеп

Останні 5-6 депутатів у новій коаліції будуть дуже дорогими для України, для українського бюджету.

Микола Томенко. Фото: news-info.in.ua.

Нова коаліція буде тимчасовою і стане однією з найдорожчих. Про це в кулуарах ВР, в ефірі телеканалу 112 Україна заявив народний депутат Микола Томенко, передають Патріоти України.

"Я намагатимуся контролювати ситуацію, яка відбувається у парламенті, оскільки сьогодні може бути історична подія - створення коаліції. Як я і прогнозував, що це буде одна з найдорожчих коаліцій, вона звичайно буде тимчасовою, і така коаліція виживання, це як би коаліція людей, які готові зробити все, щоб не піти на вибори, і отримати кредит. Але останні 5-6 депутатів будуть дуже дорогими для України, для українського бюджету", - заявив Томенко.

Однак він зазначив, що сьогодні нову коаліцію можуть сформувати. "Просто загальний підхід, коли створюється щось вночі за будь-яку ціну, то воно погано закінчується. Тому, для мене абсолютно очевидно, що цей такий синдром боязні втратити владу, все одно він перемагає, але ціна дуже велика", - додав Томенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...