Політичний театр: "Путин обязан постоянно развлекать 140 млн не самых умных людей" - Невзоров

На думку Невзорова, російська публіка примхлива, і їй "ось той політичний театр, який пропонується Кремлем, досить швидко набридне".

Ілюстрація:artcriminalist.livejournal.com

Росія незабаром втомиться від агресивного "політичного театру", який їй нав'язує президент Володимир Путін, і знову захоче демократичних змін. Таку думку висловив російський журналіст Олександр Невзоров в інтерв'ю Эхо Москвы, передають Патріоти України.

"Росія повинна пройти через особливе напруження, для того, щоб випробувати це на собі і для того, щоб принаймні на найближчі 50-70 років перейнятися ось до всього цього абсолютною і вже незаперечною огидою", - вважає публіцист.

"Після цього напруження буде, ймовірно, якийсь період відносної розумності, спокою, коли Росія знову буде прикидатися маленькою, тихою, нешкідливою, демократичною і буде чекати моменту, коли від простого грабунку сусідів можна буде перейти до будь-яких більш масштабних дій", - додав він.

На думку Невзорова, російська публіка примхлива, і їй "ось той політичний театр, який пропонується сьогодні, досить швидко набридне".

"Це станеться не тому, що провернулися якісь коліщатка історії, не тому, що спрацювали якісь закономірності. Ні, в Росії все це ніколи не працює.

Це буде просто тому, що, як я вже говорив, у президента Росії є ще один неприємний обов'язок - це ось необхідність постійно розважати 140 мільйонів не надто розумних людей. І вони швидко втомлюються від, скажімо так, одного виду репертуару і вимагають іншого. Це ми неодноразово спостерігали навіть за останні 15-20 років", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.