​Поменше тупих деребанщиків: В новому уряді буде як мінімум три-чотири притомні особи - аналітик

Головна проблема в тому, що в політику йдуть люди, які в принципі мали би за своїм темпераментом іти в бізнес

Юрій Макаров

Наш політичний клас не на тих засадах ґрунтується. Про це в ефірі "5 каналу" заявив відомий журналіст Юрій Макаров, зазначають Патріоти України.

"Ми не перші і не останні в Європі. Є й урядові кризи, і в парламенті б'ються так само, і наддисципліновані японці… Якщо все це переформатується, перезавантажиться, я себе заспокоюю, що там є як мінімум три-чотири притомні постаті у складі гіпотетичного нового Кабміну, які мене влаштовують, принаймні у тих галузях, в яких я розбираюся… Мене влаштовує Євген Ніщук в якості міністра культури, мене абсолютно влаштовує Лілія Гриневич в якості міністра освіти. Це як мінімум ложка меду в бочці дьогтю", - зазначив чоловік.

Макаров також заявив, що "ми не перейдемо цей рубіж, тому що наш політичний клас не на тих засадах ґрунтується".

За словами журналіста, "якби не війна і не сусід, то якось би воно тягнулося, як воно тягнулося багато років і може тягнутися ще багато років. Головна проблема в тому, що у нас в політику та державний сектор ідуть люди, які в принципі мали би за своїм темпераментом та енергією іти в бізнес. Але в бізнесі у нас людині без "даху" немає чого робити".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...