Померти в Росії: "Крым - не сезон 4-й год", - Злий одесит

Веб-камери з пляжів анексованого Криму показують пустку і відсутність туристів.

Набережна Коктебеля. Фото: ЖЖ.

Продовжуємо нашу улюблену щотижневу рубрику "Крим - не сезон 4-й сезон", яка призначена не стільки для того, щоб позловтішатися, як думають деякі читачі, а для того, щоб об'єктивно висвітлювати ситуацію з сезоном на окупованому півострові Крим, щоб уникнути недоречних спекуляцій. І допомагають нам в цьому, наші улюблені веб-камери, яких з кожним днем стає все менше і менше. Так пише у своєму ЖЖ блогер Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"Тем не менее, проведя тщательный осмотр пляжей и набережных населённых пунктов оккупированного Крыма, смело можно констатировать стабильное отсутствие многомиллионных толп туристов. Места, где присутствие человека на квадратный метр превышало присутствие голубей, это Судак, Феодосия и Ялта. Причём, последняя явно лидирует в этой тройке. Хотя, до заполняемости на уровень 2013 года всем троим ох как далеко!
В остальном же, всё без изменений - пляжи пусты, набережные скучны. Отчёт сдан - скиньте ссылку Аксёнову. В сентябре она ему пригодится".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...