"Померти з посмішкою на обличчі": Російський журналіст розповів, для чого його співгромадянам війна

Станіслав Кучер заявив, що у "добровольці" йдуть люди, які втратили сенс життя.

Російські бойовики на Донбасі. Фото: соцмережі.

Росіяни, які їдуть добровольцями на Донбас, не мають іншого сенсу в житті, окрім війни. У Росії вони втратили уявлення про те, для чого вони живуть. Про це в ефірі "Ехо Москви" розповів російський журналіст Станіслав Кучер, передають Патріоти України.

"Хто записується і записувався на Донбас у Росії? Найчастіше люди, які втратили взагалі сенс життя. Втратили повне уявлення про те, для чого вони живуть. Зате у них з'явився сенс, заради чого можна померти", - поділився журналіст.

Також Кучер додав, що для росіян війна іноді стає єдиним виходом зі складних життєвих обставин. "Людині потрібен сенс життя. У мене був хлопець з паралельного класу, який свого часу рано одружився, у нього було кілька дітей. Він служив у міліції. В якийсь момент, буквально через 2-3 роки після цього, у них почалися проблеми з дружиною, проблеми з дітьми, людина втратила будь-який сенс... І тут одного разу прийшли вербувальники, сказали: "Ось, в Югославії війна, треба за православних братів йти воювати". У людини з'явився сенс життя. Він взяв гвинтівку, записався, пішов. І благополучно в другому бою був убитий. Але він, напевно, з посмішкою на обличчі помер", - розповів журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...

Через відмову Заходу допомогти вчасно: Україна більше не зможе перейти до наступу, - британський полковник

середа, 24 квітень 2024, 20:55

Нові пакети допомоги Україні допоможуть їй витримати можливий майбутній наступ росіян, але не дозволять перехопити ініціативу і повернутися до наступу. Про це полковник британської армії Річард Кемп написав у своїй колонці для Telegraph, передають Патр...