Попереду важка доба: Киян попереджають про наймасовіше відключення водопостачання за всю історію міста

Воду вимкнуть не всюди, подекуди відбуватиметься лише зниження тиску.

Киянам доведеться посидіти без води. Ілюстрація: соцмережі.

Ремонт водонапірної станції "Крутогірна" триватиме майже добу, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

У Києві о 10 годині ранку 30 березня вимкнуть водопостачання у низці районів. Відновлять його о 7 годині 31 березня. Про це мешканців столиці попередив "Київводоканал".

Повідомляється, що це буде наймасовіше відключення водопостачання за всю історію Києва. Пов'язане воно з аварійною ситуацією на чотирьох одиницях запорної арматури на водонапірній станції "Крутогірна", що, своєю чергою, робить неможливим виконання робіт із заміни старого обладнання більш сучасним.

Обмеження водопостачання відбудуться у Голосіївському, Святошинському, Солом'янському та Шевченківському районах. У деяких мікрорайонах вода стане недоступною останнім поверхам багатоквартирних будинків через зниження тиску. Подекуди постачання припиниться зовсім.

Детальніше з картою наймасштабнішого відключення можна ознайомитися нижче:

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...