Попереду велика смута? Росія йде до того, коли вища влада стає неможливою, - професор Зубов (відео)

Без довіри народу влада не може встояти, а Кремль останнім часом дав росіянам багато приводів для сумнівів.

Андрій Зубов. Фото: www.sinergia-lib.ru.

Російський професор Андрій Зубов вважає, що вищій владі в Росії стає дедалі тяжче триматися. Свою думку він висловив у ефірі програми "Список Канфера" на Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"Ми йдемо до ситуації, коли вища влада більш стає неможливою: кількість викриттів, брехні, їй перестають вірити. Розумієте, без довіри народу влада не може встояти. Це старий принцип. Конфуцій навіть про нього говорив, що можна відмовитися навіть від зброї, від їжі, але без довіри народу влада встояти не може", - вважає Андрій Зубов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відпускаєте нас в Британію?": Залужний уперше за довгий час засвітився на фото

субота, 27 квітень 2024, 16:15

Звільнений з посади головнокомандувача ЗСУ Валерій Залужний вперше за довгий час засвітився у соцмережах. Фото із ним опублікувала журналістка Марина Шашкова, передають Патріоти України. «Відпускаєте нас в Британію?», – підписала знімок журналістка. На...

Рівень води сягає до бамперів автівок: У Москві затопило вулиці (відео)

субота, 27 квітень 2024, 15:52

Сьогодні вранці злива з грозою та сильним вітром накрила більшість районів Москви, вулиці міста починає стрімко підтоплювати. Про це пишуть місцеві ЗМІ, передають Патріоти України. У центрі Москви йде злива, спостерігаються сильні пориви вітру. На доро...