"Пора нам відвойовувати та повертати анексовані Москвою сотні років тому - нашу культуру і віру. Нашу споконвічну Україну. Нашу Київську Русь" - Парубій

Цього тижня Верховна Рада ухвалила без перебільшення історичні рішення, повідомив голова ВР.

Андрій Парубій. Фото:censor.net.ua

"Цього тижня Верховна Рада ухвалила без перебільшення історичні рішення. Не побоюся цього слова, - доленосні для України." Про це пише на своїй сторінці у Facebook спікер Верховної Ради України Андрій Парубій, повідомляють Патріоти України.

І це я не лише про скасування акцизного збору на бюджетні авто. Це теж надзвичайно потрібне і правильне рішення Парламенту. Ми почали наступ на інформаційному фронті війни за Україну.

Український парламент встановив квоти на українську музики для радіостанцій. Відтепер на кожному радіо, і неважливо, який жанр: поп, фолк це чи шансон - буде 35 відсотків української музики. Тобто кожна третя пісня.

Друге важливе та історичне рішення. Верховна Рада України звернулася до Вселенського Патріарха Варфоломія з проханням скликати об'єднавчий собор для створення Єдиної Помісної Православної Церкви та надати їй Томос про автокефалію, тобто про самостійність. Кожен народ і незалежна держава має право на свою автокефальну Церкву.

Особливо актуальне наше звернення до Патріарха Варфоломія напередодні проведення Всеправославного собору. Сподіваюся, що ми дочекаємося хороших новин з Константинополя.

Пора нам відвойовувати та повертати анексовані Москвою сотні років тому - нашу культуру і віру. Нашу споконвічну Україну. Нашу Київську Русь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...