Порошенко повинен домовлятися з Гризловим тільки про капітуляцію Путіна, - Слава Рабінович

Саме Гризлов, а разом з ним і Сурков є одними з головних архітекторів злочинів проти українського народу.

Сурков і Гризлов - серед найближчого оточення Путіна. Ілюстрація:politkuhnya.info

Президент України Петро Порошенко може вести переговори з представником Росії в Тристоронній контактній групі Борисом Гризловим тільки про капітуляцію Росії та особисто її президента Володимира Путіна. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович, зазначають Патріоти України.

"Серед багатьох інших, в Росії є два міжнародних і військових злочинця: Гризлов і Сурков (Радник президента Росії, - ред.). Гризлов веде таємні переговори з Порошенком, а Сурков веде таємні переговори з Нуланд (помічник Держсекретаря США, - ред.).

Якщо і вести з ними справи, то тільки в одній якості: якщо у них є офіційні повноваження підписувати негайну, безумовну і беззастережну капітуляцію Росії в її війні проти України, то тоді її і тільки її можна підписувати, переконавшись в дії таких повноважень. Після чого їх, а також їхніх пособників і подільників, треба транспортувати прямо в Гаагу", - зазначив Рабінович.

За його словами, саме Гризлов і Сурков є одними з головних архітекторів злочинів проти українського народу.

"Анексії Криму, розробки та приведення в дію плану з розчленовування решти України, створенню т.зв. "Новоросії", утворенню т.зв. "ДНР" і "ЛНР", з усіма наслідками: з десятками тисяч убитих і поранених українських громадян, з мільйонами біженців, зі збитим над Донбасом Боїнгом, зі створенням на Донбасі європейської версії Сомалі", - підкреслив блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...