"Порошенко удалось главное – вписаться в политику новой администрации Трампа", - ізраїльський аналітик

Жорсткість США набагато корисніша для України, ніж підбурювальні викрутаси колишньої адміністрації.

Популярний в Україні ізраїльський політичний експерт Соломон Манн у себе в Facebook поділився своїм враженням від зустрічі Порошенко і Трампа в Білому домі. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

Як пише Соломон Манн, незважаючи на те, що Трапм неодноразово останнім часом давав сигнали, що Мінські угоди не діють, він все ж під час зустрічі вирішив не перечити Порошенку і погодитися на їх беззастережному виконанню з боку Росії. Це означає, що досягнуто консенсусу, тобто Порошенко вдалося в останній момент пірнути в програму Трампа і позначити свою лояльність.

«Упоминание Порошенко патрулирования ОБСЕ границы с Россией вполне вписывается в план Манафора. В противном случае было бы странным упоминание границы и ОБСЕ со стороны Порошенко, в то время как сравнительно недавно говорилось с украинской стороны, что ОБСЕ необъективны и не имеют достаточных сил, чтобы что-либо предпринять», – написав Манн.

На його думку, візит Порошенка став швидше позитивним, ніж негативним. Жорсткість США набагато корисніша для України, ніж підбурювальні викрутаси колишньої адміністрації. Україні потрібен зараз мир і розвиток. На думку експерта, все це можливо тільки під жорстким контролем США - ніхто інший не має можливості допомогти Україні в таких масштабах, як Вашингтон, тому, чим би не був викликаний цей спонтанний ривок Порошенк - неважливо, головне, що він зумів вписатися в політику нової адміністрації Трампа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...

Про це, на жаль, досі не всім відомо, але без Сталіна не було б Другої світової війни, - журналіст

вівторок, 30 квітень 2024, 13:53

"Про це, на жаль, досі не всім відомо... 28 квітня 1939 року нацистський диктатор Адольф Гітлер заявив про денонсацію Польсько-Німецького договору про ненапад 1934 року. Стало зрозуміло, що Друга світова війна невідворотна", - пише журналіст Павло Бонд...