Поросячий восторг Трампа закончился после путинских шуточек ниже пояса - Піонтковський

На думку російського публіциста, президент США Дональд Трамп різко охолов стосовно російського президента через путінський "стендап з проститутками"..

Трамп і Путін. Ілюстрація:BBC

Президент США Дональд Трамп перестав згадувати Росію і главу держави Володимира Путіна в своїх численних публічних висловлюваннях, що різко контрастує з його колишньою риторикою. Про це розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський в коментарі Newsader, передають Патріоти України.

"У меня есть гипотеза на этот счет. Как вы помните, ранее любое упоминание Путиным имени Трампа вводило того в поросячий восторг, после чего он немедленно сообщал в Twitter: "Путин снова меня похвалил!" Это прекратилось 17 числа — после путинского стэндапа с проститутками. Ни разу с тех пор Трамп не употребил ни имени Путина, ни вообще чего-либо, связанного с Россией. Видимо, ему объяснили всю оскорбительность всех этих шуточек ниже пояса", - припустив політолог.

Він зазначив, що ключовим в репліці Путіна про російських повій стала "обмовка по Фрейду", яка розкриває роль російських спецслужб у створенні можливого компромату на Трампа, коли Путін заявив: "Я с трудом могу себе представить, что он побежал в отель встречаться с нашими девушками с пониженной социальной ответственностью. Хотя и они у меня (в этом месте Путин нечетко произнес что-то похожее на "они у мня", поэтому разобрать наверняка, сказал он о проститутках “наши” или “мои”, невозможно – ред) самые лучшие в мире, безусловно".

Дивіться розповідь про Трампа і проституток на 25-й хв. відео.

На думку Піонтковського, це показує, що повії "в буквальному сенсі належать Путіну", який використовував їх для формування компрометуючого кейса проти бізнесмена.

"Президент США — самый могущественный человек в мире — не хотел бы слышать от своих иностранных коллег упоминание о нем как об организаторе дешевых "Мисс Вселенных", даже если это и правда", - зазначив він.

Політолог додав, що міг позначитися і мовний бар'єр між сторонами, оскільки англійською мовою соціально-культурологічні та лексичні нюанси заяви російського президента зникли, а радники Трампа могли пояснити йому, що таким чином Путін ганьбив його ім'я перед усім світом.

"Вот президент США и не стал терпеть. Это был совершенно развязный перформанс, неподобающий тому, как будущий партнер должен высказываться о своем новом большом коллеге", - підсумував Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...