Пошкоджена на Донбасі російська військова техніка вивозиться на ремонт в РФ - Тимчук

І це при тому, що бойовики мають "власну" ремонтну базу на окупованій території, наголосив нардеп.

Ілюстрація:УкрінформБойовики "ДНР" не ремонтують російську військову техніку на потужній ремонтній базі в окупованих районах Донбасу, натомість відправляють її до Росії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, зазначають Патріоти України.

"Незважаючи на створення фахівцями ЗС РФ потужної ремонтної бази в окупованих районах Донбасу, протягом грудня 2016 — на початку січня 2017 року російська військова техніка, яка здобуває пошкодження в бойових зіткненнях з ЗСУ, не ремонтується на території "ДНР", а вивозиться на ремонт до РФ", — написав Тимчук.

При цьому він додав, що їй на заміну завозять відремонтовану або нову техніку з території Ростовської області РФ. "Ця ситуація викликана вкрай низькою якістю ремонтних робіт, що проводяться на території "ДНР" "ремонтниками" з числа місцевих жителів, які працюють під керівництвом фахівців з РВ.

Станом на початок січня 2017 р головним маршрутом, по якому переміщуються військова техніка і вантажі з РФ в північну частину "ДНР", є траса Т-0511 (Амвросіївка-Шахтарськ-Крестовка (колишнє.Кіровскоє) -Єнакієво). Бойовиками приділяється максимальна увага до підтримки її в належному стані", — уточнив Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...