"После опубликования е-деклараций участники списка Форбс почувствовали себя лохами!", - український "горілчаний король"

Євген Черняк іронічно заявив, що після оприлюднення е-декларацій українських чиновників може на їх фоні офіційно вважати себе жебраком.

Євген Черняк. Фото:Depo.Запоріжжя

Євген Черняк, голова наглядової ради холдингу Global Spirits, який володіє правами на торгову марку "Хортиця", прокоментував опубліковані народними депутатами і членами уряду електронні декларації. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Как многолетний участник списка Форбс, официально заявляю:

1.После опубликования электронных деклараций украинских чиновников все участники списка Форбс почувствовали себя лохами!

2. Предлагаю журналистам сделать новый рейтинг, состоящий из тех чиновников, которые максимально обогатились после майдана.

Это вычисляется математическим методом и сверкой деклараций, поданных до Майдана( 2 года назад) и сегодняшних ,электронных.

Всех нас ждут удивительные открытия. Ведь за это стоял майдан!

3. С этой минуты прошу считать меня нищебродом!

У меня нет наличных миллионов, нет вертолётов, нет коллекции часов, и даже, удивитесь, нет личной церкви, внесённой в декларацию одним из депутатов.

Тема деклараций закрыта. Осталось уплатить с задекларированного налоги.

У меня всё. Всем спасибо. Все свободны.", - іронічно резюмував Черняк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: