"Повернення Криму для Росії буде дуже сильним ударом по імперській свідомості" - журналіст (відео)

Такий історичний шлях пройшли багато держав, які намагалися гнобити інші народи.

Ілюстрація:Главком

Повернення Україні анексованого РФ кримського півострова стане остаточним вироком великодержавним амбіціям росіян. Таке переконання в ефірі ObozTV висловила кримський журналіст і блогер Лариса Волошина, інформують Патріоти України.

"Повернення Криму для Росії буде дуже сильним ударом по їхній імперській свідомості. Це для них поразка. А імперії руйнуються тільки тоді, коли місцеве імперське населення відчуває на собі цю величезну національну поразку", - підкреслила блогер.

За її словами, такий історичний шлях пройшли багато держав, які намагалися гнобити інші народи.

"І Німеччина, і Югославія Мілошевича, яка теж була побудована за зразком імперії, розвалювалися таким чином", - констатувала Волошина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...