"Повертається Лідка. У руках хусточка, а з хусточки стирчать кілька купюр по 100 грн. Простягає нам": Бійці АТО розповіли про дивний випадок у звільненому селі

Мирна жителька, яка дивилась росТБ, була цілком впевнена, що українські військові хочуть не заплатити їй, а відібрати останні гроші.

Прапор України над звільненим селом. Фото: tyzhden.ua.

"Українські військові розповіли. Два бійці побували у нещодавно звільненому селі", - поділився історією на своїй сторінці у "Фейсбуці" Роман Давиденко, передають Патріоти України.

- Стояли на посту. Повз іде бабуся з банкою молока. Запитали в неї, де можна придбати (в селі нічого не працює, а в пайках вже ненависна каша з тушонкою).
- А у Лідки, ето чєрєз дом возлє аптєкі, зєльоний забор – нє ошібьотєсь, он там одін такой. Только завтра ідітє, утром у нєйо точно будєт, - відповідає вона.

Подякували. Зранку, попередили командира і пішли. Там йти максимум хвилин 10, та все одно треба вдвох, зі зброєю. Знайшли швидко. Хазяйка у дворі. Побачила нас, - то хотіла забігти в хату, але ми її покликали, підійшла до нас.

- Добридень!, - кажемо, - Ми до Вас за молоком. Нам сказали, що у Вас є.
- Ой-ой у мєня мало.
- Ну давайте, скільки є. Винесла 2 банки по 3 літри.
- Чудово, - приймаю банки, - А скільки грошей?
- Ой, я і нє знаю
- Як не знаєте, Ви ж молоко кожен день продаєте?, - кажу здивовано.

- Ну у мєня ж дєті, а сєйчас такіє цєни високіє, лєкарств нєту..., - на очі сльози навертаються
- Та ви просто скажіть, скільки!!!
- Сєйчас, посмотрю. Забігла в хату. Ми з напарником один на одного подивились.

Стоїмо жартуєм: - Чого то вона? - Це ми з тобою темні, а вона мабуть побігла біржеві індекси та котіровкі валют дивитись.
- Та не матюкайся.

Повертається Лідка. У руках хусточка, а з хусточки стирчать кілька купюр по 100 грн. Простягає нам...
- Вот всьо, что єсть. Мнє дєтєй корміть. Товариш стоїть дивиться, я наче починаю розуміти.
- Тьху! Скільки ми Вам за молоко винні?... Ми Вам сколько за молоко должни? Сунув їй в кишеню 150 грн, порадив менше росТБ дивитись та й пішли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...