Повна ізоляція: Слава Рабінович оприлюднив "інструкцію" по знищенню Росії

Німеччина, Ізраїль, США і Великобританія в першу чергу повинні створити антипутінську коаліцію у світі, вважає фінансист.

Ілюстрація:www.brasilpost.com.br

Російський фінансист і блогер Слава Рабінович заявив, що ряд країн повинні створити антипутінську коаліцію і повністю ізолювати Росію від світу. Про це Рабінович написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

По-перше, санкції повинні бути посилені, підкреслив експерт. "Кадирова кришують Путін, Патрушев, Іванов, Чайка, Бастрикін, Бортніков, Матвієнко, Наришкін і інші члени путінської ОЗГ. Всьому світу необхідно знати цю історію дослівно і без купюр.

За таке кришування цей злочинний путінський режим треба назавжди викинути з Ради Європи, Радбезу ООН, СОТ та інших організацій, і накласти на всіх фігурантів найжорсткіші міжнародні санкції", - зазначив він.

По-друге, не можна дозволяти Росії приймати у себе ЧС-2018. "Першими державами, які повинні повністю припинити спілкуватися з Путіним і його ОЗУ, повинні стати Німеччина, Ізраїль, США і Великобританія.

Вони повинні очолити антипутінську коаліцію, і працювати з іншими країнами для введення жорсткіших санкцій і бойкотів. Проведення ЧС-2018 в Росії повинно бути виключено в принципі", - підкреслив Рабинович.

По-третє, Володимир Путін повинен бути визнаний нелегітимним. "Путінська ОЗГ та кадировська ОПГ повинні бути класифіковані як міжнародні екстремістські терористичні організації, а російська "влада" повинна бути оголошена нелегітимною на міжнародному рівні", - написав блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...