Повторне освідчення хлопця через 20 років після першого розчулило мережу

Ще у трирічному віці Метт Гродські на подвір'ї дитячого садочка пообіцяв Лаурі Шіл одружитися і через 20 років не забув про свої слова, та освідчився коханій на тому ж місці.

Хоч закохані одружились ще в грудні, проте зовсім нещодавно вони виклали в мережу дитячі світлини та поділились зі світом своєю історією кохання, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Коли ми були дітьми, Лаура навчила мене, як вище злітати на гойдалці, малювати гори та правильно їсти сир. Я закохався у неї ще малим і не втратив цього почуття досі", – зізнався Метт.

Після дитячого садочку пара розійшлась і кожен з них пішов навчатись у різні школи. Бачили вони одне одного лише через вітальні листівки, які надсилали їхні родини одне одному на Різдво. Проте за іронією долі, спільний друг перепознайомив їх у старших класах і пара майже одразу почала зустрічатися.

Коли ж Метт серйозно вирішив одружитися, він запросив Лауру на пікнік на подвір'я дитячого садка, де вони колись каталися на гойдалках і їли сир.

Метт пригадав, що перш ніж зробити пропозицію Лаурі у 3-річному віці, він розбив піньяту (наповнену солодощами іграшку з пап'є-маше). Після цього він відразу в образі маленького героя зробив дівчині пропозицію.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів

Війна та передова до кінця - то для бідних та "дурних": Як багаті та безсовісні "непридатні" прокладають собі шлях за кордон при потуранні можновладців, — ЗМІ (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 8:15

Цих мажорів не шукатимуть віськомативці. Журналістське розслідування вскрило один з наганебніших видів корупції в Україні під час війни. Чартер, Ferrari, Lamborghini, BMW, день народження на Ібіці, озеро Комо — це лише деякі зі складових однієї відпуст...