​"Це фіаско, братан!": Невдалий маневр собаки породив новий мем в мережі (відео)

Варто зазначити, незважаючи на пережиту пригоду з непосидою Стівом все в порядку

Інтернет підірвав потенційний мем. Пес по необережності падає в струмок, а його господар вимовляє - «це фіаско, братан». Ролик швидко розійшовся по великим співтовариствам - MDK і «Лентача», а фраза господаря собаки стала крилатою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як розповів господар пса на прізвисько Стів в інтерв'ю виданню TJournal, він зняв тепер популярне відео в грудні 2016 року в П'ятигорську. При цьому заспокоїв глядачів: "Собака абсолютно здоровий і цілий. Дякуємо за турботу. У нього хороший підшерсток взимку, шерсть мокра була тільки зверху ... В повному відео є, як він спокійно вилазить з води і робить пару кіл полем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...