"Позиция США в отношении России после Саммита станет намного жестче, а с МВФ все улажено", - Пономар

США відкидають будь-які варіанти військового співробітництва з російськими силами на території Сирії.

США проти Росії. Ілюстрація: kyky.org.

"Доброе утро, друзья. Среда нашей важной недели. Что нового?", - написав Олег Пономар на своїй сторінці у "Фейсбуці", пропонуючи пригадати останні важливі події в Україні та світі, передають Патріоти України.

- Сегодня состоится заседание Комссии НАТО-Россия, на котором Россию ознакомят с итогами Варшавского Саммита.

- Как мы с вами и предполагали, не всё будет так легко и просто с выходом Великобритании из ЕС. Так вот, слушания в Парламенте по петиции за проведение повторного референдума назначены на 5 Сентября.

- Как мы с вами и предполагали, позиция США в отношении России после Саммита станет намного жестче. Так вот, США отвергают любые варианты военного сотрудничества с российскими силами на территории Сирии.

- Украина фактически завершила переговоры с МВФ. Все улажено и согласовано.

- Продолжают очень радовать наше НАБУ и Генпрокуратура.

Вот так пока на сейчас. Помогаем нашей любимой Армии. Maйте всі смачну каву на сніданок та гарний день.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...