Презент від Притули: Український шоумен передав військовим водолазні костюми (фото)

Сергій Притула, який допомагає українським військовим в якості волонтера, передав саперам водолазні костюми.

Шоумен Притула передав військовим саперам два комплекти водолазного спорядження. Фото ua.censor.net.ua

Сьогодні, 25 лютого, в Києві відомий шоумен і волонтер Сергій Притула передав для потреб Центру розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України 2 сучасні комплекти водолазного спорядження. Про це інформують Патріоти України із посиланням на Цензор.НЕТ.

Начальник відділення водолазної підготовки Центру розмінування старший лейтенант Володимир Гуска підкреслив, що загалом Притула вже передав військовим саперам для підводних робіт 6 комплектів загальною вартістю 15 тис. доларів.

Шоумен Притула передав військовим саперам два комплекти водолазного спорядження. Фото ua.censor.net.ua

"Попередні рази він особисто приїжджав у Кам'янець-Подільський, щоб передати нам спорядження. Зокрема, під час останнього візиту Сергія Дмитровича у вересні ми провели ритуал посвяти його у водолази з повним зануренням", - зазначив старший лейтенант Володимир Гуска.

Наразі у відділенні водолазної підготовки Центру розмінування тривають півторамісячні курси підготовки саперів-підводників. І вже найближчого понеділка чергові два комплекти від Притули будуть випробувані за призначенням.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...