Президент втратив моральне право пропонувати наступного Генпрокурора. Завтра Лещенко і Найєм скидатимуть Шокіна, запрошують всіх бажаючих

До цього запрошення, серед інших, долучились депутат Дмитро Добродомов та громадська організація "ВО "Автомайдан".

Сергій Лещенко. Фото: news-info.in.ua.

Президент України втратив моральне право називати прізвище наступного Генерального прокурора, а під АП відбудуться протести проти Віктора Шокіна на посаді глави ГПУ. Саме з таким посланням виступив народний депутат України Сергій Лещенко, в своєму Faсebook, запропонувавши всім бажаючим долучитись до протестів. Новину передають Патріоти України.

До цієї заяви, серед інших, долучились депутати Дмитро Добродомов та Мустафа Найєм та громадська організація "ВО "Автомайдан". "28-го березня о 10.00 прийди під Адміністрацію Президента і підтримай нашу вимогу призначити незалежного генерального прокурора!", - зазначено в описі заходу, на який запрошує нардеп. За словами Лещенка, глава ГПУ має обиратися народом - "на цей раз це повинно зробити суспільство".

"Порошенко провалив боротьбу з корупцією в країні. Його ставленики імітують її, а насправді покривають корупційні схеми і захищають корупціонерів", - наголошується в запрошенні на "Майдан". У публікації депутата зазначено, що в ГПУ процвітає корупція, а ті, хто зсередини наважується кинути виклик системі і "діамантовим прокурорам", піддаються репресіям і звільненням.

Крім того, Шокіну було "інкриміновано" протидію роботі нових антикорупційних органів, зокрема - НАБУ у справі про "бурштинову мафію", до якої, як зазначено, причетні чиновники з силових органів. Також чинного генерального прокурора звинувачують в повній відсутності оновлення кадрів органів прокуратури та в повній бездіяльності, щодо кримінальних справ стосовно чиновників режиму Януковича зі списку санкцій Євросоюзу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...