"Президент з урядом обрали Насірова і потоки" - Саакашвілі прокоментував відставку глави Одеської митниці

Саакашвілі також попередив, щоб заздрісники не тішилися, бо Юлія Марушевська повернеться зовсім скоро.

Юлія Марушевська та Міхеїл Саакашвілі. Фото:Facеbook

Саакашвілі вважає, що Одеська митниця під керуванням активістки Майдану і її голови Юлії Марушевської показала всій країні приклад того, як можна працювати чесно і ефективно. Але, як видно, реформи і ефективні методи правління не потрібні Банковій, яка зробила вибір не на користь команди Марушевської. Коментуючи в Facebook відставку Марушевської, Саакашвілі попередив, щоб заздрісники не тішилися, бо Марушевська повернеться зовсім скоро, передають Патріоти України.

"Юлія Марушевська і її команда пішли з Одеської митниці. У Президента й уряду був вибір: або молода ідеалістична та ефективна команда, або Насіров. Вони обрали Насірова і потоки.

Нам не дали довести до кінця проект Відкритого митного простору, тому що це означало б кінець митних корупційних потоків, але Юля змогла головне - вперше в історії Одеси і на єдиній митниці в теперішній Україні не було корупції. Ми довели, що це можливо і спасибі за це молодій, відомій на весь світ активістці Майдану.

Як працювала Юля потрібно запитати у бізнесменів, що мають справи з митницею. Всі вони підтвердять, що це була найкраща митниця на їх пам'яті, повністю вільна від корупції. Вона вперше провела прозорі конкурси, набравши багато чесних нових людей, ввела принцип єдиного вікна, ми разом дали відсіч горіховій мафії та зруйнували перепони, створені Насіровим для імпорту машин. Дякую Юлії Марушевській, Семену Кривоносу та їх команді.

Нехай корупціонери та бариги у владі не радіють, вона пішла, щоб скоро повернутися і остаточно навести порядок!" - написав екс-голова Одещини.

Як повідомлялося раніше,про своє рішення залишити посаду глави митниці Юлія Марушевська оголосила сьогодні, 14 листопада. Однією з причин свого відходу вона назвала грубе втручання в роботу Одеської митниці глави ДФС України Насіирова, який категорично перешкоджав проведенню реформ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...