У відставку подала керівник Одеської митниці Юлія Марушевська

Разом з Юлією Марушевською заяву на звільнення написав і її перший заступник.

Юлія Марушевська. Фото: Експрес.

Начальник Одеської митниці Юлія Марушевська і її перший заступник написали заяви про звільнення з займаних посад. Про це в Facebook повідомив радник глави Нацполіціі в Одеській області Костянтин Шпильовий, повідомляють Патріоти України.

"Прошу звільнити мене із займаної посади 14.11.2016 за згодою сторін, відповідно до п.3 ч.1 ст.83, ч.2,3 ст. 86 Закону України "Про державну службу", п.1 ст.36 КЗпП України", - йдеться в заяві.

Варто зазначити, що заява написана на ім'я голови ДФС Романа Насірова.

Крім того, заява про відставку подав перший заступник голови Одеської митниці Семен Кривонос.

Нагадаємо, 7 листопада начальник ГУ Нацполіціі в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе заявив, що йде у відставку. В цей же день у відставку подав губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі.

Після цього Президент України Петро Порошенко звільнив Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації. Іншим своїм указом Порошенко звільнив Саакашвілі з посади радника Президента України (поза штатом).

Щойно стало відомо, що у відставку подала очільниця Нацполіції України Хатія Деканоїдзе.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...