Очільниця Нацполіції Хатія Деканоїдзе подала у відставку, - ЗМІ

Екс-ректор Академії поліції Міністерства внутрішніх справ та екс-міністр освіти і науки Грузії Хатія Деканоїдзе займала пост керівника Нацполіції України з 4 листопада минулого року.

Хатія Деканоїдзе. Фото: РИА Новости Украина.

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе подала у відставку. Про це повідомляє Обозреватель із посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Пост глави Нацполіції Деканоїдзе займала з 4 листопада 2015 року. До цього вона була радником глави МВС Арсена Авакова.

Згідно з повідомленням, тимчасово виконуючим обов'язки глави Нацполіції стане перший заступник Деканоїдзе Вадим Троян.

У Грузії Деканоїдзе з 2007 по 2012 роки займала посаду ректора Академії поліції Міністерства внутрішніх справ країни. З липня по жовтень 2012 року була міністром освіти і науки Грузії.

Нагадаємо, 7 листопада оголосив про свою відставку з посади голови Одеської ОДА Михаїл Саакашвілі, яку він займав з травня 2015 року. 9 листопада президент України Петро Порошенко звільнив Саакашвілі з посади.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...