Президент знайшов причину невдоволення у суспільстві. Відео

У мережі відреагували на слова Порошенка про собачу будку

А чого домігся ти?

Порошенко заявив:

"Хтось дуже хоче розхитати човен. Комусь дуже хочеться з прапорами походити по проспекту, вигукуючи" геть! "Чому - тому що працювати не вміють, нічого, навіть собачої будки, в житті не побудували, і закликають до дестабілізації в державі . Ми не дозволимо цього робити, нам з такими не по дорозі ".


Мені пощастило, пише користувач, свого часу я побудував не тільки собачу будку, а й собачий вольєр, тому маю повне право розгойдувати човен і закликати до дестабілізації в державі. Порошенко дозволив.

***

Олесь Доній відреагував жорсткіше: Цікаво, а коли Барига виходив на Майдан, чому він тоді не дорікав майданівцям, що вони «навіть собачої будки в житті не побудували»?

Бо тоді «розгойдування човна» давало шанс влізти у президентське крісло?

А тепер, звісно, всі хто проти-«розгойдують човен»….
Дивно як не ляпнув відвертіше: «Не маєш кілька мільонів доларів готівки в хаті? - Не маєш права ромахувати прапором і мітингувати»

Ну, з торжеством демократії у країні «Рошен» Вас, пані і панове!

***

Віктор Чумак так прокоментував "Будку Петра П"

" Не побудував в житті навіть собачої будки" - це такий зневажливий вираз "бізнесменів-клептократів" по відношенню до інших, людей які не мають бізнесових інтересів у політиці, не "заробили" мільйон доларів і яких взагалі не цікавить бізнес.
Цей вираз дуже часто використовували у своїх виступах представники ПР минулого скликання у парламенті.

Не дивно, що один з її засновників застосував його по відношенню до тих громадян, хто має відмінну думку.
Прикро.

***


***

Лиза Богуцкая:

Кстати говоря, собачьих будок в своей жизни я построила аж 2. Еще 3 спроектировала.
Я не скажу, что это подвиг, но вообще что-то героическое в этом есть."

Вот вчера его очередной необдуманный спич вызвал у меня улыбку. А сегодня, когда я пробежалась по ленте, мне уже не до улыбки. Я просто вкратце постараюсь тут изложить то, что говорят люди. Граждане Украины.
"Интересно, а когда Гарант приходил на Майдан, он спрашивал у народа, построили ли они в жизни собачью будку?"
"Значит, как погибать мальчику 18-ти лет за Родину- не стыдно. А то, что он за свои эти 18 лет не построил собачью будку- позор! И хорошо, что погиб, что взять с того, кто собачью будку не построил?"
"Бабушка, которая отработала на страну 65 лет... Да, 65 лет трудового стажа и нищета в конце жизни.... Молчи бабушка. Ты тоже не построила собачью будку"
"7 млн граждан, которые на заработки уехали за границу и 2 млн на ПМЖ, просто не захотели, видимо, захламлять будками страну"
Инвалиды войны, вернувшиеся без рук, без ног, видать тоже бездари? Видимо, воевать пошли только потому, что больше ничего не умеют... Даже собачьей будки построить!.........
"Азиров требовал, чтобы мы не скулили, а этот- чтобы собачью будку строили"
...............................................................
Да что там говорить. Он из Украины хочет построить собачью будку. Вот и вырвалось подсознание наружу!

***







відповіді на це запитання різні:

Я - ні! Бо я ніщеброд.

*

А в мене собаки в хаті.

*

У мого собаки будка з подвійним дном і перестінками, дах обшитий новітніми матеріалами.... Правда без дверей....

*

..ще в дитинстві

*

Я построил вольер для кроликов

:) , подойдёт ?

І собі, і худобі , і собаці,

*

Так це ж ПаРАШЕнко навіть будки собачої не побудував. Основна частина його бізнес імперії це віджаті у Державі ( тобто у нас з Вами) активи: фабрика Карла Маркса, завод Ленінська Кузня тощо.....

*

у меня уже есть

*

А у кого цуценя вдома живе?

*

Про собачью будку - это у них темник такой. Первым это крылатое выражение запустил Червоненко. Наворовали и понастроили себе дворцов с храмами на подворьях. У тех, кто не ворует, денег нет даже на собачью будку. Все правильно. Зато душа и совесть на месте.

*

Вспомнился анекдот:
Порошенко будував собі палац під Києвом, але не зміг втриматись і за звчикою вкрав машину цегли і машину цементу.

*

Какой стиль у Порошенко. Похоже что их с Путиным в ВЛКСМ по одним учебникам учили.

*

Здравствуйте! Ваша запись попала в топ-25 популярных записей LiveJournal для Украины.

*

Да "будка" у него знатная. )))

*

Мне думается, что надо донести до каждого мысль, что контроль за государством есть важная, если не важнейшая часть работы любого гражданина.
Если граждане не будут делать эту часть своей работы, то государство, рано или поздно, перечеркнет все плоды труда своих граждан.

*

дестабилизация - это ВР и кабинет министров...а те шо с флагами вроде призывают как раз к стабилизации...и кто ему пишет тексты))


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Прирівняли" до Порошенка: Оголошення Росією у розшук Зеленського є частиною плану для нового наступу, - політолог

понеділок, 6 травень 2024, 22:29

Голова Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко попереджає, що оголошення Росією у розшук української влади частина більшої стратегії, спрямованої на новий наступ, передають Патріоти України. "Ми маємо розуміти, що цей крок з боку російського МВС напра...

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...