Про АТО та життя: Василь Вірастюк розкрив секрет світлин у формі прикордонника (відео)

Найсильніший чоловік України вважає, що є грані життя, киди не варто особливо лізти стороннім. Особливо таких делікатних тем, як поїздки в зону АТО.

Василь Вірастюк

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк поділився деякими чоловічими секретами з настирною Катериною Осадчею, яка сунула свій довгий ніс в справу, яку людина воліла б залишити не публічою, констатують Патріоти України.

Зокрема, чемпіон ходить на батьківські збори до школи своїх синів, йдеться у "Світському житті". Атлет разом із хлопцями і пише, і малює і, звичайно "пацанячою" компанією ходить на бокс. Вірастюк розповів, звідки у нього з’явилися світлини у форми працівника прикордонної служби.

"Я знімався у передачі для прикордонників під назвою "Державний кордон", і мене попросили нічого поки вона не вийде не розказувати. І от з'явилася фотографія, і люди повинні щось придумувати. І от ми вигадали таку історію, що я служу у прикордонній службі", - зізнався Василь.

Крім того, Василь дещо розповів про свої волонтерські поїздки до прикордонників в АТО, хоча вважає це не те про що варто розповсюджуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...

Мотиви вчинку невідомі: США задешево придбали 81 бойовий літак радянських часів у союзника РФ, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 22:29

США придбали у Казахстану 81 бойовий літак радянських часів. Про це повідомляє Kyiv Post, передають Патріоти України. Зазначається, що Казахстан, який оновлює свій авіапарк, продав на аукціоні 117 винищувачів і бомбардувальників радянських часів, у том...