"Українців душить жаба", - Піскун прокоментував купівлю його помічницею будинку Кім Кардаш‘ян (відео)

Сам екс-генпрокурор у важкі для себе часи "антинародного режиму" переховувався у власному маєтку на Лазурному узбережжі Франції.

Святослав Піскун дав інтерв'ю Каті Осадчій. Фото:скрін відео

Колишній генпрокурор каже, що свої статки його помічниця отримала, вдало одружившись з іноземцем. Про це Піскун повідомив в інтерв'ю ведучій програми "Світське життя" Каті Осадчій, передають Патріоти України.

Взагалі не секрет, що особливо до війни, так і зараз, але зараз політики це ретельніше приховують, політики на Дні народження, весілля, запрошують відомих співаків. На ваших святах співали відомі артисти?

- На Днях народженнях- ні. Але коли була кругла дата весілля, співала Вірка Сердючка. Андрій Данилко сказав, що це подарунок, навіть не взяв з нас грошей.

Це можна розцінювати як хабар.

- Та ні, який у артиста хабар, господи?

А ви співаєте?

- Коли з ним - так, а без нього - ні.

Яку пісню співали з Віркою Сердючкою дуетом?

- "Я стою в розовом свитере".

Ваша заступниця, яка протягом 5 років працювала в Генпрокуратурі, ваша помічниця пані Марина нещодавно придбала маєток Кім Кардаш’ян більше ніж за 17 мільйонів доларів. Звідки у дівчини, яка працювала у Генпрокуратурі, 17 мільйонів?

- В мене зараз сотні тисяч звернень у фейсбуці, що дуже вродливі дівчата хочуть бути моїми помічницями. Але їм відмовляю бо кажу: «Це не залежить від того, Генпрокурор я, чи ні. Це доля, вдача, можливо, така яскрава зірка над її головою засвітилася». Чесно кажучи, я її не бачив з того часу, як вона поїхала до Америки.

Якщо у помічниці є такі гроші, то Піскун - мільярдер?

- Я думаю, що якщо б вона ці гроші заробила у Генпрокуратурі України, вона б вже нікуди ніколи не поїхала. Бо не дожила б до того світлого дня, коли б вона могла використати ці гроші. А те, що українців душить жаба, що не їх дочки так гарно вийшли заміж, то це наша національна проблема. Треба з тією жабою розставатися, і чим швидше, тим краще.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...