Про те, де собака зарита: Хто заважає Україні жити по конституції? - Руденко

Україна напередодні 20-ліття своєї Конституції. Свого часу її визнали однією з найкращих у Європі.

Відповідно до Конституції, Україна - суверенна, незалежна, демократична, соціальна, правова і унітарна республіка. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування. Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народу і не може бути узурповано державою, її органами або посадовими особами. Ніхто не може узурпувати державну владу.

Ось тут-то, як кажуть, і собака зарита. Наші кремлівські недруги зі шкіри лізуть геть, навіть розв'язали неоголошену війну проти суверенного сусіда, щоб не допустити повної і беззастережної реалізації конституційних вимог в Україні. Посудіть самі ... Ну кому в Кремлі сподобається, що Україна - суверенна держава. Сам Путін одному з президентів США брехливо нашептав на вухо, що, мовляв, Україна - штучно створена держава. Хоча якраз Росія є такою державою. Адже балалайка та матрьошка - це фінські винаходи, кремль і самовар - татарські, а найсвятіше - Русь - Київська українська. А що залишається Московії. Залишається лише її брехлива історія. Так, хто ж насправді є штучно створена держава ?! Саме усвідомлення своєї штучності, гібридності, неповноцінності змушує Кремль денно агресивно брехати, погрожуючи всім сусідам і навіть всьому світу. Кремль - це ведмідь-шатун, який не може спати, ось він і мається, плюндруючи все на своєму шляху.

Українська Конституція Кремлю як кістка в горлі. Якби не було її, він давно б прибрав до рук Україну. Тому агенти Кремля роблять все можливе і неможливе, щоб змінити українську Конституцію. Їх блакитна мрія - зробити Україну федеративною державою, закріпивши, цей принцип в Конституції. Адже від федерації легше відламувати шматки в свою користь.

Чи не вийде, панове путіністи! Чи не зжерти вам української держави, вам би своє зберегти. Адже, вже зі Сходу китайці міцно проникли в межі російської держави, окуповані ними території вам більше належати не будуть. І підуть китайці далі, аж до московських меж, бо здавна вважають Росію своєю територією. І вважають не безґрунтовно. Улус Джучі (теперішня Москва), колись належало монголо-китайській династії Юань. Китайці про це не забули і чекають зручного моменту, щоб забрати своє по-праву. І вони дочекаються, вони вже поруч. Чекають ослаблення путінської Росії війнами з сусідами.

Конституція України, як її основний Закон, надійно стоїть на сторожі української державності. І ніякі кремлівські таємні агенти не зможуть її змінити. Український народ - громадяни України всіх національностей цього не допустить, як не допускає він окупанта вглиб країни. Як тільки надійде наказ Верховного Головнокомандувача ЗС України - Президента України очистити українську територію від окупантів, бандитів і диверсантів, Український народ виконає цей наказ. На дворі не 2014 рік, коли Україна боролася, ослаблена бандою пахана Януковича. Нині ми у багато разів сильніше. Ворог не пройде. За нами - правда історії і наш Основний Закон - Конституція України!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...