Професіоналізм з віком не зникає: 56-річна колишня військова льотчиця посадила несправний "Боїнг"

Жінка раніше керувала винищувачами і без проблем впоралася з літаком, в якому вибухнув мотор.

"Боїнг" після посадки. Фото: inforesist.org

Літак «Боїнг-737» американської компанії Southwest Airlines, у якого під час польоту загорівся, а потім вибухнув двигун, посадила колишня військова льотчиця Теммі Джо Шульц, повідомляють Патріоти України з посиланням на Іnforesist.

56-річна Шульц раніше служила в Військово-морських силах США і керувала винищувачами. Як пишуть американські ЗМІ, Шульц колись стала першою жінкою, яка сіла за штурвал американського палубного винищувача-бомбардувальника F / A-18 Hornet. Вона пішла з ВМС США в 1993 році, прослуживши 10 років, і з тих пір працювала в компанії Southwest Airlines.

Після приземлення літака в Мережі з'явився аудіозапис переговорів Шульц з авіадиспетчерської службою; на ній пілот просить прислати медиків на аеродром, оскільки в літаку є поранені. «Ваш літак горить?» - запитує її співрозмовник. «Ні, але у нього відірвалася одна частина ... У літаку діра, і хтось випав», - спокійним голосом відповідає Шульц.

Багато пасажирів «Боїнг-737» назвали Шульц героєм, зазначивши, що вона не втратила контроль над ситуацією і швидко посадила літак. «У цій леді сталеві нерви. Я збираюся відправити їй різдвяну листівку з подарунковим сертифікатом за те, що вона доставила нас на землю. Вона була чудова», - заявив Associated Press один з пасажирів, Альфред Тамлінсон.

Його дружина Діана МакБрайд-Селф додала, що після приземлення Шульц вийшла в салон, щоб особисто поцікавитися, в якому стані знаходяться пасажири.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20