Професор соціології у 63 роки підкорила Інстаграм (фото)

Справжня леді чарівна завжди.

Фото: http://24tv.ua

Лін Слейтер викладає соціальне забезпечення у Фордхемському університеті. Але прославилася 63-річна жінка завдяки своєму модному блогу Accidental Icon, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Лін, ідея блогу виника "як реакція на відсутність блогів про справжню "дорослу" моду, а не про жінок, які прикидаються дівчатками".

Зараз на рахунку модниці колаборації з гігантами мас-маркету Mango і H&M.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...