Програмери б'ються щосили, захищаючи свої бази даних - блогер про російську хакерську атаку на сайт "Миротворець"

Атака ведеться з мережі мобільних телефонів з території Росії, повідомив блогер.

Ілюстрація:http://uapress.info/

"Не вельми гарна, але вельми важлива новина, любі мої. На сайт "Миротворець" розпочалася серйозна навала." Про це пише на сайті каналу 24 блогер Дід Панас, передають Патріоти України, продовжуючи:

Ні, цього разу мова йде не про страшних-престрашних українських та іноземних журналістів, яким не до шмиги, що миротворці викривають їхні контакти з хобопоцами. І не про українських чи іноземних високопосадовців, яким той "Миротворець", як кістка в горлі, стирчить, і вони через те намагаються добитися прикриття цього напрочуд корисного та дієвого проекту.

Ні. Зараз мова йде про справжні бойові дії, до того ж – модерні, бо "гібридна" війна, яку розв'язала Росія проти українців, точиться ще й в кіберпросторі. Наразі на сайт "Миротворець" здійснюється чергова атака роїських хакерів – найпотужніша з моменту створення сайту. Дід не вельми петрає про оті кібератаки, але з того, що зрозуміло й пересічному дідові, можна зробити висновок, що ведеться вона з мережі мобільних телефонів, з території Росії (дивина, правда ж?).

Яким саме чином вона здійснюється – поки незрозуміло, це якісь нові засоби, можливо – працює професійна апаратура роїсянських кібербандитів: вона в них добряча, в чому вже переконалися й американські виборці, і німецькі депутати Бундестагу. Загалом же, ця атака наразі призвела до того, що сайт "Миротворець", хоч і не лежить, але працює гранично важко, програмери "Миротворця" б'ються щосили та захищають свої бази даних.

Одне втішає: ця навала – далеко не перша, наскільки я розумію. Хлопці та дівчата тамтешні свою справу добре знають і ні себе, ані своїх любих підопічних хобопоців зобидити не дадуть: розберуться, відіб'ють та ще й нового навчаться.

Поэтому, граждане убийцы, грабители, насильники, наемные бандиты и прочие патриоты Новороссии – можете быть совершенно уверены: никто не забыт и ничто не забыто. И не будет." - підсумував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...