"Промахнувся: Терорист Захарченко "випадково" підпорядкував "фінансову поліцію ДНР"... Генпрокуратурі України, - Тимчук

Терористи раптом почали орієнтуватися на документи ненависної їм Європи

Бойовики "ДНР". Фото: wartime.org.ua.

Ватажок терористів так званої "ДНР" Олександр Захарченко підписав "постанову Ради міністрів ДНР" №1-6, яким визначив функції створеної бойовиками "фінансово-економічної поліції" керуючись законами України. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник "Інформаційного опору", народний депутат Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Определяя задачи этой легализованной бандструктуры, Захарченко указал, что в своей деятельности, кроме прочего украинского законодательства, она должна руководствоваться Законом Украины № 3529-VI от 16.06.2011 "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины в связи с ратификацией Второго дополнительного протокола к Европейской конвенции о взаимной помощи по уголовным делам", - зазначає Тимчук. Експерт зазначає, що терористи раптом почали орієнтуватися на документи ненависної їм Європи і "тупо тирити" законодавчу базу України в контексті не менше ненависної їм євроінтеграції.

"Так еще стоит взглянуть, что именно Захарченко втюхивает своим "финансовым полицейским". Закон Украины № 3529-VI от 16.06.2011 весьма краток, и гласит (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/3529-17): "органами, на які покладаються повноваження згідно з пунктом 1 статті 15 Конвенції, є Міністерство юстиції України (у справах на стадії судового слідства) і Генеральна прокуратура України (у справах на стадії досудового слідства)", - резюмував Тимчук.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...