Промоутер британського чемпіона світу назвав орієнтовну дату бою свого спортсмена з Кличком

Промоутер чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версією IBF Ентоні Джошуа Едді Хірн вважає, що бій його клієнта проти українця Володимира Кличка відбудеться в квітні 2017 року.

"29 квітня? Це ще не дата поєдинку Кличка з Джошуа, але я б сказав, що зустріч, ймовірно, відбудеться в квітні", — цитує Хірна World Boxing News. 10 грудня в англійському Манчестері Джошуа проведе захист свого титулу в поєдинку проти американця Еріка Моліни.

Виконавчий директор промоутерської компанії братів Кличків К2 Promotions Том Леффлер вважає, що про бій Володимира Кличка (64-4, 54 КО) проти чемпіона світу за версією IBF британця Ентоні Джошуа (17-0, 17 КО) може бути оголошено до кінця 2016 року.

Повідомлялося, що поєдинок між Кличком і Джошуа може пройти 20 травня 2017 року в Британії на лондонському стадіоні Уемблі. Перед цим Всесвітня боксерська асоціація (WBA) схвалила проведення поєдинку між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа за пояс суперчемпіона за своєю версією в суперважкій вазі.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...