"Пропал, Шура, совсем пропал": Невзоров розповів, куди подівся головний по "ДиНиРи"

За словами публіциста, рейтинг бойовиків і проекту "Новоросія" у Росії, як інформаційного товару впав, і його вже не підняти.

Ватажок терористів "ДНР" Захарченко. Фото:Visti ProТак звані терористичні республіки перестали бути інформаційним товаром, а "Інформаційні полки", які зазвичай відступають останніми, вже покинули ці території. Таку думку висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Журналіст пояснив, чому Захарченко і "Новоросія" зникли з інформаційного простору, він визнав:

"Абсолютний вакуум в російській пресі щодо цих донбаських кримінальників. Це дійсно є, помічено правильно. Але шукати якісь механізми не треба - не треба думати, що є якась команда Кремля на їхнє звеличення і повторення їхніх імен", - розповів Невзоров.

За його словами, рейтинг бойовиків і проекту "Новоросія", як інформаційного товару впав, і його вже не підняти. "Вони просто не цікаві. Спробуйте в російських ЗМІ сказати що-небудь про Захарченка - просто покрутять пальцем біля скроні", - додав він.

Крім того, публіцист розповів, що в подібних ситуаціях "інформаційні полки відступають останніми".

"Зникає інтерес держави, зникають гроші, зникає все, і останньою йде преса, для якої там теж немає поживи. Вони перестали бути цікавими - і тим, і цим. Про них забули навіть чорносотенці", - констатував Невзоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....