"Про*рані репутації та рейтинги, постійна боротьба за владу заради влади": Експерт назвав шість факторів, які характеризують світогляд Савченко та більшості нардепів

Результати поведінки народних обранців та скандальної Надії Савченко багато в чому схожі, просто дещо у легшій, не такій радикальній формі.

Надія Савченко у ВР. Ілюстрація:segodnya.ua

"Чи є різниця у світогляді між Савченко та депутатами?" - пише у своєму Facebook Тимофій Милованов, передають Патріоти України, і продовжує:

Я спілкувався з Надією Савченко, здається, двічі. По декілька годин. Невдовзі після її повернення з Росії. Це були закриті зустрічі. Мене попросили навчити її економіки.

Ось яке в мене склалося враження.

1. Надія бачила чорно-білий світ. Вся влада була ворогами. Порошенко й Путін були поставлені на один рівень. Із ворогами було потрібно боротися будь-якими засобами.

2. Самовпевненість. Надія вважала, що вона майже все розуміє і знає, що економіку та політику вивчати не потрібно, і що в усьому винні корупція та влада. І якщо їх тільки поміняти (і, як я розумію, на неї) – все стане добре.

3. Повна недовіра. Надія не вірила нікому, крім себе, своєї сестри й, можливо, ще декількох близьких людей. Через це вона не сприймала будь-якої інформації, була ізольованою і мала неадекватне світосприйняття.

4. Нерозуміння важливості побудови правил гри. Надія не вірила у правила, в Конституцію, в інститути. Заради кращоі мети (якої?), можна порушувати всі правила.

5. Нетерплячість. Бажання грати стратегічно, на перспективу не було. Радикальні методи, думки, результат має бути сьогодні чи максимум завтра.

6. Бажання помститися. Всім, хто є поганий. За її означенням.

Я більше не зустрічався. Бо не хотів гаяти часу на цю неадекватність. Я продовжую поважати те, що вона захищала Ураїну й була в тюрьмі в Росії.

На жаль, у менш радикальній формі, але ці шість факторів характеризують світогляд більшості депутатів. І тому результати їхньої поведінки є і будуть схожими, але в значно легшій формі, на результати Савченко. Просрані репутації та рейтинги, нерозбудовані інституції, відсутність чогось конструктивного, постійна боротьба за владу заради влади, неповага до держави, людей, опонентів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...