Хіти тижня. "Надія виявилася не нашою": Луценко розповів про докази проти Савченко (відео)

Глава ГПУ зауважив, що крапку в цій справі має поставити суд.

Юрій Луценко. Фото: 5 канал.

Генеральна прокуратура України має неспростовні докази участі народного депутата Надії Савченко у підготовці теракту. Про це в ефірі “Прямого” у ток-шоу “Ехо України” заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

“Є факти доведені. Я знаю точно командирів частин, усіх офіцерів Збройних сил Російської Федерації, які завантажували цю зброю в її і Рубана бус. Я знаю офіцерів Російської Федерації, які давали команду це робити. Я знаю бойовиків, офіцерів "погранки", які пропускали цей бус, щоб зривати нашу столицю”, - розповів Луценко.

Він зауважив, що крапку в цій справі має поставити суд. “Так, ми всі боролися за Надію, але Надія виявилася не нашою. І ми це будемо доводити в суді. Звичайно, не я визначаю, хто винен, а суд. Але я вважаю, що докази неспростовні. Так буває. Це важко, але так буває.

Ще раз кажу, найстрашніше – діяти прокурорськими методами щодо тих людей, які тобі знайомі або близькі. Це важко. Але скажіть: яка у нас альтернатива? Сказати, що це просто баловство? Тоді скажіть, чому ми маємо затримувати людину, яка нападає на перехожого чи продає наркотики? Закон – один для всіх. І навіть для Героїв України”, - пояснив генпрокурор.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...