Прорив Саакашвілі через кордон розкрив конфлікт між Порошенком та Аваковим, - Романенко (відео)

На думку блогера, між ключовими центрами сили в Україні існують серйозні протиріччя.

 Міхеїл Саакашвілі та Петро Порошенко. Ілюстрація:24 Канал

Прорив Міхеїла Саакашвілі через кордон 10 вересня підсвітив розклад сил в українській політиці. Наприклад, чітко позначилися протиріччя між Петром Порошенком і Арсеном Аваковим. Про це розповів в відео-коментарі на своїй сторінці в Youtube керівник політичних програм Українського Інституту Майбутнього Юрій Романенко, передають Патріоти України.

На його думку, неузгоджені дії української влади, яка намагається зупинити Саакашвілі, добре проілюстрували протиріччя між ключовими центрами сили. Зокрема, між міністром МВС Арсеном Аваковим і президентом України Петром Порошенком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Висновки з Вашингтонських баталій для України - Костянтин Єлісєєв

неділя, 28 квітень 2024, 23:28

"Минулого тижня увесь світ і насамперед Україна стали свідками напруженої політичної інтриги у Палаті представників США щодо схвалення пакета військової допомоги Україні у розмірі понад 60 млрд доларів США. Добре, що рішення Палати представників стало ...

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...