"Просто денег нет": Росія сподівається сплавити свій торгівельний флот Китаю, - Злий одесит

У пошуку інвестицій Росія зважилася приватизувати свою найбільшу судноплавну компанію.
Китай скоро багато чого російського забере собі? Ілюстрація: соцмережі.

"Все чаще в информационном потоке появляются сообщения о том, что российские монополии, которые, по идее, должны себя чувствовать уверенно и благополучно, в условиях благотворных санкций, становятся объектами распродаж. И одним из главных покупателей этого всего добра является, конечно же, Китай!", - пише блогер Злий одесит у своєму блозі на сайті "Южный курьер", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, после того как стало известно, что Кремль пытается втихую продать китайской энергетической корпорации CEFC долю бензинового сектора "Роснефти", насчитывающего более 150 нефтебаз, тысячи бензовозов и 3 тыс АЗС, многих удивило желание правительства приватизировать крупнейшую судоходную компанию «Совкомфлот». Разумеется, главный покупатель 25% минус одна акция – Китай!

Что же, предприятия, не нуждавшиеся до этого в приватизации, сейчас находятся в острой зависимости от инвестиций, которых в свою очередь не хватает. Выходит, что и вправду не все так хорошо в «королевстве Датском» раз уж распродажа добра идёт такими масштабами?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...